13. marts 2020

Coronavirus (COVID-19) - Kundeinformation

Coronavirus (COVID-19)

Kundeinformation


13. marts. 2020
I forlængelse af statsministerens pressemøde den 11. marts vil Antalis gerne meddele, at vi støtter 100% op om den plan, som folketinget har lagt for at begrænse sprædningen af Coronavirussen.

Vi gør vores yderste for at opretholde serviceniveau og leveringsevne til jer som kunde. Vi må dog erkende, at der i den kommende tid kan opstå situationer af force majeure, som vi er nødsaget til at tage forbehold for.

Vi tager derfor forbehold for ændringer i allerede bekræftede leverancemængder og dag-til-dag leveringer, idet leveringssikkerheden fra vores leverandører kan blive påvirket af de ydre omstændigheder.

Vi er ligeledes nødt til at advisere mulige prisstigninger på den del af sortimentet, som påvirkes af den øgede efterspørgsel sammenholdt med et reduceret udbud. Disse prisændringer vil blive implementeret i takt med, at vi modtager dem fra vores leverandører.

For at støtte regeringens udmelding har Antalis bedt alle, der kan, om at arbejde hjemmefra.

Vi gør løbende tiltag for at sikre hygiejne og minimere risiko for smittespredning både internt og overfor vores eksterne partnere, der transporterer varer for os.

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed i denne meget specielle situation.

Vi vil løbende holde jer orienteret om udviklingen i leveringssituationen under vores nyhedssider på hjemmesiderne: www.antalis.dk samt www.antalispackaging.dk

Hvis I har nogle spørgsmål, er I altid velkomne til at tage fat i jeres Antalis kontaktperson.